Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant 2019

Ook voor het jaar 2019 kunnen leden van de KBO korting krijgen bij het afsluiten van een zorgverzekering. Dit kan bij de volgende zorgverzekeringen.

VGZ – rechtstreeks via deze link
Leden van KBO-Brabant krijgen bij VGZ 8% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende verzekering.
Leden nemen zelf contact op met VGZ. Telefoonnummer 088-1311030.
Geef bij de aanmelding het volgende collectiviteitsnummer door: 10975.

Aon – rechtstreeks via deze link
Leden van KBO-Brabant kunnen via Aon een zorgverzekering afsluiten.
U hebt de keuze uit de volgende verzekeraars:

• IAK zorgverzekering van Aon:

8% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende verzekering (goed/beter/best/vitaal).
Leden die voor deze IAK Zorgverzekering (Aon) + aanvullende verzekering kiezen ontvangen de volgende extra voordelen:

a. zes extra behandelingen voor beweegzorg (fysiotherapie)
b. vergoeding van uw rijbewijskeuring tot maximaal € 35,-
c. eenmalige KBO-Brabant-lidmaatschapsbijdrage van € 20,-

• CZ:

5% korting op de basisverzekering en 0% korting op de aanvullende verzekering.

• VGZ:

8% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende verzekering (goed/beter/best).

Voor meer informatie over de zorgverzekeringen via Aon kunnen de leden contact opnemen met Aon. Telefoonnummer 040-2611888.
Klik hier om de flyer te lezen. Geef bij de aanmelding het volgende collectiviteitsnummer door: 8086. Bij aanmelden via de website moet u invullen KBO Brabant, dan kunt u daarmee verder.

Zilveren Kruis Achmea (ZKA) – rechtstreeks via deze link
Leden van KBO-Brabant krijgen bij ZKA 8% korting op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende verzekeringen, 10% korting op de tandartsverzekeringen en 25% korting op het pakket Extra Vitaal.
Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering van minstens één ster, dus niet bij alleen een aanvullende tandartsverzekering, krijgen de leden het ‘Extra aanvullend KBO pakket’ gratis.

Aan het gratis pakket Extra Aanvullend KBO zijn de volgende voordelen verbonden:

• hulp van de zorgcoaches van Zilveren Kruis
  • zes behandelingen fysiotherapie
  • extra hulp aan huis na ziekenhuisopname
  • € 250,- extra vergoeding boven op de sterk verruimde mantelzorgregeling vanaf twee sterren
  • € 35,- vergoeding voor een verplichte rijbewijskeuring
  • eenmalige KBO-Brabant-lidmaatschapsbijdrage van € 20,-

Leden nemen zelf contact op met Zilveren Kruis Achmea.
Telefoonnummer 071–7510056.
Geef bij de aanmelding het volgende collectiviteitsnummer door: 207000837.