Vat oe fiets 2020

Helaas gaat Vat oe fiets i.v.m. het coronavirus dit jaar niet door !!!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020 vindt het jaarlijkse evenement Vat oe Fiets plaats. Een dag waarop jong en oud op een gezonde en sportieve manier bezig kunnen zijn. Door hieraan mee te doen steunt u de Veghelse missionarissen die zich ver van huis inzetten voor de armsten in de wereld. Ook gaat een deel van de opbrengst naar verenigingen of stichtingen in of rondom Veghel.
Welke goede doelen dat dit jaar zijn kunt u zien door op de knop “Goede Doelen” te klikken.

De organisatie is in handen van de 50+ vereniging Wijnu, daarbij geholpen door vele vrijwilligers vanuit diverse verenigingen.
Vat oe Fiets is niet alleen voor fietsers. Ook voor de wandelaars is er een mooie route uitgezet.
Voor allen is de start en finish in het Wijnu gebouw aan de Wilgenstraat 15 te Veghel. Voor de start kunt u nog even genieten van een gratis kop koffie of thee, aangeboden door Wijnu Veghel.

Dit jaar zijn de fietsroutes respectievelijk 28 en 45 km.
De wandelaars hebben de mogelijkheid om 19 of 28 km te lopen.
De routes gaan dit jaar via het waterwingebied, de Goorsche boschen, Erp, Het Hurkske en via Keldonk weer terug naar Veghel.

Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per persoon en hiermee steunt U de goede doelen.
De loten voor de loterij kosten 50 eurocent per stuk en hierbij steunt U ook de goede doelen.

Start wandelaars:
28 km van 08.00 uur tot10.00 uur
19 km van 08.00 uur tot 12.00 uur

Start fietsers:
45 km van 10.00 uur tot 12.00 uur                  28 km  van 10.00 uur tot 13.00 uur