Ons ledenmagazine

 

Ja, ik wil ook Ons ontvangen!

Klik hier

 

Ons ledenmagazine  

De Ons valt elf keer per jaar bij 120.000 leden op de mat, met daarin mooie interviews en reportages, interessante achtergrondartikelen, ontspanningstips en voordeelacties. Zo bent en blijft u op de hoogte van thema’s die van belang zijn voor senioren. Heeft u behoefte aan informatie over een bepaald onderwerp, een klacht of een suggestie? Dan hoort onze redactie graag van u! U kunt contact opnemen met Jacquelien Cuppers, redactie@onsmagazine.nl, 073 – 303 64 41.

Wilt u Ons ook niet missen? Neem dan een abonnement. Voor ongeveer € 25,00 per jaar ontvangt u elf keer Ons ledenmagazine en bent u automatisch lid van KBO-Brabant én van uw lokale KBO-Afdeling. Alleen als u nog geen 50 bent, bent u te jong voor een lidmaatschap van onze club. Vanaf 50 bent u van harte welkom als actief en/of sympathiserend lid. Wij kunnen ú ook niet missen!

Klik hier om lid te worden.

Verschijningsdata van de Ons

In 2023 komt de Ons uit in de week van:

  • 23 oktober – novembernummer
  • 27 november – decembernummer
  • 18 december – januarinummer 2024

In 2024 komt de Ons uit in de week van:

22 januari – 26 februari – 25 maart – 22 april – 27 mei – 24 juni – 26 augustus – 23 september – 28 oktober – 25 november – 16 december (januarinummer 2025)

Ons digitaal lezen of laten voorlezen, dat kan!

PDF’s van de Ons lezen
Wilt u de laatst verschenen of voorgaande nummers lezen, dan kunt u ze downloaden. We hebben ze voor u op een rij gezet op een aparte pagina. Klik hier.

Ons laten voorlezen
Deze speciale PDF’s van de Ons zien eruit zoals het echte tijdschrift en zijn bedoeld voor mensen die slecht zien. U kunt desgewenst meelezen met de voorlezer via een leesliniaal. Ook kunt u de snelheid aanpassen. Wilt u weten hoe het allemaal werkt en wat voor functies er beschikbaar zijn? Klik op de volgende link: Zo werkt de voorleesfunctie op onze website.

Klik hier voor de pagina met veel voorleesnummers.

 

 

 

 

De Ons ook online via onsmagazine.nl

De website is een digitale doorvertaling van het vertrouwde ledenmagazine Ons. Een selectie van de mooiste artikelen is via www.onsmagazine.nl openbaar toegankelijk. Daarmee biedt de website ook een handige archieffunctie. Benieuwd? Ga naar www.onsmagazine.nl

 

Adverteren in de Ons

Wilt u adverteren in de Ons? Neem dan contact op met Performis, Misha Stork, (073) 689 58 89, misha@performis.nl