Ons ledenmagazine

De Ons nu ook online via onsmagazine.nl

Op maandag 21 december lanceerden wij een nieuwe website: www.onsmagazine.nl. De nieuwe website is een digitale doorvertaling van het vertrouwde ledenmagazine Ons, dat maandelijks door vrijwilligers wordt bezorgd.

Wij kregen steeds vaker de vraag van mensen uit andere delen van het land en zelfs uit Canada en Nieuw-Zeeland om het magazine ook digitaal toegankelijk te maken. Dat gaat nu dus gebeuren met een selectie van de mooiste artikelen:  www.onsmagazine.nl is openbaar toegankelijk. Ook zijn op deze website vele artikelen uit eerdere edities van de Ons terug te lezen. Daarmee biedt de website een handige archieffunctie. Benieuwd? Ga naar www.onsmagazine.nl

Ja, ik wil ook Ons ontvangen!

Klik hier

Ons ledenmagazine

De Ons valt 11 keer per jaar bij 125.000 leden op de mat. Wilt u Ons ook niet missen? Neem dan een abonnement. Voor ongeveer € 25,00 per jaar ontvangt u 11 keer Ons ledenmagazine en bent u automatisch lid van KBO-Brabant én van uw lokale KBO-Afdeling. Alleen als u nog geen 50 bent, bent u te jong voor een lidmaatschap van onze club. Vanaf 50 bent u van harte welkom als actief en/of sympathiserend lid. Wij kunnen ú ook niet missen!

Klik hier om lid te worden.

Verschijningsdata van de Ons

In 2021 komt de Ons nog uit in de week van:
26 juli – 23 augustus – 27 september – 25 oktober – 22 november – (27 december Ons januari 2022 onder voorbehoud)

Adverteren in Ons

Wilt u adverteren in de Ons? Neem dan contact op met SGNM, Richard Onnes. E-mail: richard@sgnm.nl. Adres: Meander 651, 6825 ME Arnhem.

Ons laten voorlezen, dat kan!

Deze speciale PDF van de Ons ziet eruit zoals het echte tijdschrift en is bedoeld voor mensen die slecht zien. U kunt desgewenst meelezen met de voorlezer via een leesliniaal. Ook kunt u de snelheid aanpassen. Wilt u weten hoe het allemaal werkt en wat voor functies er beschikbaar zijn? Klik op de volgende link: Zo werkt de voorleesfunctie op onze website.

Het nummer van juni/juli 2021
Hiernaast treft u de editie aan van Ons nummer 6/7 om voor te laten lezen. Klik op het plaatje. Of op deze link.

Oudere nummers van Ons lezen
Op een aparte pagina van onze website hebben we de laatste zes nummers van Ons klaar gezet om te laten voorlezen. Klik hier.

Lees Ons digitaal!

Het nummer van juni/juli 2021
Hiernaast (of op de smartphone hierboven) treft u de voorpagina aan van de laatst verschenen Ons. Klik erop en er wordt een pdf geopend.

Oudere nummers van Ons lezen
Wilt u een van de voorgaande nummers lezen, dan kunt u ze downloaden. We hebben ze voor u op een rij gezet op een aparte pagina. Klik hier.