Ons ledenmagazine

Ja, ik wil ook Ons ontvangen!

Klik hier

Ons ledenmagazine

De Ons valt elf keer per jaar bij 120.000 leden op de mat. Wilt u Ons ook niet missen? Neem dan een abonnement. Voor ongeveer € 25,00 per jaar ontvangt u elf keer Ons ledenmagazine en bent u automatisch lid van KBO-Brabant én van uw lokale KBO-Afdeling. Alleen als u nog geen 50 bent, bent u te jong voor een lidmaatschap van onze club. Vanaf 50 bent u van harte welkom als actief en/of sympathiserend lid. Wij kunnen ú ook niet missen!

Klik hier om lid te worden.

De Ons ook online via onsmagazine.nl

De website is een digitale doorvertaling van het vertrouwde ledenmagazine Ons. Een selectie van de mooiste artikelen is via www.onsmagazine.nl openbaar toegankelijk. Daarmee biedt de website ook een handige archieffunctie. Benieuwd? Ga naar www.onsmagazine.nl

Verschijningsdata van de Ons

In 2022 komt de Ons uit in de week van:

19 december (editie januari 2023)

In 2023 komt de Ons uit in de week van:

23 januari – 27 februari – 27 maart – 24 april – 22 mei – 26 juni – 28 augustus – 25 september – 23 oktober – 27 november –

18 december (editie januari 2024)

Adverteren in de Ons

Wilt u adverteren in de Ons? Neem dan contact op met Performis, Misha Stork, (073) 689 58 89, misha@performis.nl

Ons laten voorlezen, dat kan!

Deze speciale PDF van de Ons ziet eruit zoals het echte tijdschrift en is bedoeld voor mensen die slecht zien. U kunt desgewenst meelezen met de voorlezer via een leesliniaal. Ook kunt u de snelheid aanpassen. Wilt u weten hoe het allemaal werkt en wat voor functies er beschikbaar zijn? Klik op de volgende link: Zo werkt de voorleesfunctie op onze website.

Het nummer van februari 2022
Hiernaast treft u zo snel mogelijk de februari editie aan van Ons om voor te laten lezen. Klik op het plaatje. Of op deze link.

Oudere nummers van Ons lezen
Op een aparte pagina van onze website hebben we de laatste zes nummers van Ons klaar gezet om te laten voorlezen. Klik hier.

Lees Ons digitaal!

Het nummer van februari
Hiernaast (of op de smartphone hierboven) treft u de voorpagina aan van de laatst verschenen Ons. Klik erop en er wordt een pdf geopend.

Oudere nummers van Ons lezen
Wilt u een van de voorgaande nummers lezen, dan kunt u ze downloaden. We hebben ze voor u op een rij gezet op een aparte pagina. Klik hier.