Bijscholing van 600 belastinginvulhulpen bij KBO-Brabant

Zestien vrijwilligers zorgen samen voor de jaarlijkse bijscholing van zo’n 600 belastinginvulhulpen in Brabant. Tineke Wijnberg en Emelie Vogel-Meijer zijn twee van hen. Ontzettend dankbaar werk, vinden ze, waarmee ze bovendien zelf goed bij de tijd blijven.

Reden genoeg voor een interview in de Ons.

Sporten met elektrische spierstimulatie

Sporten en bewegen helpen ons fit te blijven. We behouden een goede conditie, voelen ons lichamelijk en mentaal fitter en we verkleinen de kans op ziektes. Maar hoe kunnen we als we ouder zijn en wellicht wat minder mobiel, toch de spieren versterken? Zeven KBO’ers testten drie maanden lang electronische spierstimulatie (EMS) uit.

Lees hier het hele artikel.

Henny Lenkens schrijft toneelstuk voor Brabant Remembers

Brabant Remembers: zo heet het project waarmee overheden en tal van organisaties dit jaar de 75-jarige bevrijding van onze provincie herdenken. Ook KBO-Brabant en Avans Hogeschool leveren hun bijdrage en wel in de vorm van een toneelstuk waarin jong en oud samen optreden. Henny Lenkens schreef het script: ‘Wat er in de oorlog gebeurt is, was zo heftig… dat moet in de collectieve herinnering blijven.’

Wat hem aan de oorlog fascineert, lees je hier.

Ons magazine

De Ons valt 11 keer per jaar bij 130.000 leden op de mat. Wilt u Ons ook niet missen?  Neem dan een abonnement. Voor ongeveer € 25,00 per jaar ontvangt u 11 keer ons ledenmagazine en bent u automatisch lid van KBO-Brabant én van de lokale KBO. Alleen als u nog geen 50 bent, bent u te jong voor een lidmaatschap van onze club. Vanaf 50 bent u van harte welkom als actief en/of sympathiserend lid. Wij kunnen U ook niet missen!

Klik op het plaatje hiernaast om eerdere edities van het magazine te bekijken.

Wilt u adverteren in de Ons?
Neem dan contact op met Multor Media, Oscar van den Bosch.
E-mail: info@multormedia.nl
Tel: 026 – 376 34 50