Belastinghulp

Belastingadvies en hulp bij  zorg- of huurtoeslag

Wij bieden een belastingservice: via uw Afdeling kunt u terecht bij een van onze vrijwillige belastinghulpen voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het aanvragen van uw zorg- of huurtoeslag. Wij verzorgen de opleiding en certificering van de belastinghulpen, en via jaarlijkse bijscholingscursussen houden we hen op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving. We zijn er trots op dat in Brabant circa 550 vrijwillige belastinghulpen jaarlijks zo’n 20.000 senioren helpen bij hun aangifte inkomstenbelasting en/of de aanvraag van zorg- en huurtoeslag!

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de lokale KBO-Afdeling óf met KBO-Brabant, door onderstaand formulier in te vullen. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of gemaild door een van onze medewerkers.

Wilt u direct een medewerker spreken (die uw gegevens noteert om terug gebeld te worden)? Bel ons op 073 – 644 40 66.

Aanvraag informatie hulp bij belastingen
  • NB: Let op de juiste spelling, anders kunnen we u niet bereiken!
  • NB: Let op de juiste spelling, anders kunnen we u niet bereiken! Hebt u geen e-mailadres, laat dit vakje dan open