Belastinghulp

Belastingadvies en hulp bij  zorg- of huurtoeslag

Wij bieden een belastingservice: via uw Afdeling kunt u terecht bij een van onze vrijwillige belastinghulpen voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het aanvragen van uw zorg- of huurtoeslag. Wij verzorgen de opleiding en certificering van de belastinghulpen, en via jaarlijkse bijscholingscursussen houden we hen op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving. We zijn er trots op dat in Brabant circa 550 vrijwillige belastinghulpen jaarlijks zo’n 20.000 senioren helpen bij hun aangifte inkomstenbelasting en/of de aanvraag van zorg- en huurtoeslag!

Informatie
U kunt een belastinghulp inschakelen via de Afdeling bij u in de buurt, of u kunt contact opnemen met Fonsa Gosma, fgosma@kbo-brabant.nl, (073) 644 40 66.