Onze lokale seniorenverenigingen

In heel Brabant

Onze organisatie bestaat uit 287 lokale verenigingen (Afdelingen), verspreid over de dorpen en wijken van Brabant. Zo zijn we altijd dichtbij. Uw lokale vereniging is actief bij u in de buurt en organiseert daar activiteiten, biedt advies en ondersteuning, en faciliteert allerlei gelegenheden waarbij u andere leden kunt ontmoeten. Elke vereniging heeft een eigen bestuur.

In ieder gemeente van Brabant een kring
Als er meerdere verenigingen binnen een gemeente zijn, vormen zij gezamenlijk een Kring. Het bestuur van een Kring ondersteunt de verenigingen, draagt zorg voor de lokale samenwerking en komt op voor seniorenbelangen bij gemeente en andere instanties. Via hun vertegenwoordigers nemen de Kringen deel aan de Algemene Vergadering, het hoogste besluitvormend orgaan van onze vereniging.

Waar in de buurt?
Klik hier om een Afdeling of Kring bij u in de buurt te zoeken.