Zorgverzekering VGZ exclusief voor leden

Als lid van onze vereniging krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. U heeft daarvoor uw lidmaatschapsnummer nodig (dat staat op uw ledenpas) en het collectiviteitsnummer.

Informatie over de periode 2021
Klik hier naar de website van VGZ over de kortingen voor 2021.

Declareer uw lidmaatschap van KBO-Brabant in 2020 en 2021!
Bent u aanvullend verzekerd voor zorg bij VGZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het lidmaatschap van KBO-Brabant vergoed tot een maximum van 25 euro per verzekerde. Ook in 2021 geldt dit weer!
(Dit geldt niet als u alleen een aanvullende tandverzekering heeft afgesloten.)

Declareren lidmaatschap in 2020
Lees hier hoe u voor 2020 nog een declaratie kunt indienen.

Declareren lidmaatschap in 2021
Ga hier naar de pagina over 2021.

Ruime vergoedingen voor mantelzorgers via VGZ
VGZ biedt mantelzorgers graag de helpende hand. Bent u aanvullend verzekerd via KBO-Brabant? Dan ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u tot € 1.000 vergoeding voor de mantelzorgmakelaar die u helpt met regelwerk.

Collectiviteitskorting Centraal Beheer voor leden van KBO-Brabant

De Koepel Gepensioneerden heeft voor de aangesloten ledenverenigingen aantrekkelijke afspraken gemaakt met Centraal Beheer voor collectiviteitskorting op verzekeringen. Hoe groter de ledenvereniging, hoe hoger de korting. KBO-Brabant is de grootste ledenvereniging van de Koepel Gepensioneerden en voor onze leden liggen de kortingen daarom op het hoogste niveau. Deze gelden ook voor uw bestaande verzekeringen bij Centraal Beheer.

De kortingen voor leden van KBO-Brabant bedragen in 2021:

Vervoer

• Auto 10% korting
  • Motor 10% korting
  • Camper 5% korting
  • Caravan 5% korting

Wonen

• Opstal 8% korting
  • Inboedel 8% korting
  • Kostbaarheden buitenshuis 8% korting
  • Aansprakelijkheid 8% korting
  • Ongevallen 8% korting

Diverse

• Rechtsbijstand 5% korting
  • Doorlopende Reisverzekering 5% korting
  • Bootverzekering (pleziervaartuig) 5% korting

Klik hier om naar de speciale pagina geleid te worden bij Centraal Beheer. Daar kunt u scrollen naar beneden en dan moet u de knop werkgever aanklikken. Dan komt u op een pagina die u kunt invullen. Vervolgens is uw collectiviteitskorting aangezet.

Let op! Centraal Beheer spreekt niet van collectiviteitsnummer maar van werkgeversnummer. Dit is het werkgeversnummer voor de collectiviteit: 43572.

Er bleek geen addertje te zijn!

Alles werd voor me geregeld

Het scheelt echt veel geld

Energie

Onze partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variabele en vaste stroom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Energiebesteding. Hier nemen ze de tijd voor u en regelen ze alles.

Informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, 085 – 486 33 63

Rijbewijskeuring

Alle hier genoemde keuringsinstellingen hanteren sowieso een aantrekkelijke prijs, maar vraagt u bij de instantie zelf gerust even na of u als lid van KBO-Brabant in aanmerking komt voor extra korting.

Klik op deze lijst voor een keuringsinstelling bij u in de buurt.

Webshop

Via onze webshop Ons ledenvoordeel profiteert u van de meest uiteenlopende aanbiedingen: van een mobiliteitstrainer tot batterijen voor uw hoorapparaat, en van voordelig bellen tot leuke uitjes. Bent u niet thuis op internet? In ons ledenmagazine ‘Ons’ staan maandelijks mooie aanbiedingen, en telefonisch bestellen kan ook!

Meer informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, 085 – 486 33 63.