Zorgverzekering VGZ exclusief voor leden

Als lid van onze vereniging krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. U heeft daarvoor uw lidmaatschapsnummer nodig (dat staat op uw ledenpas) en het collectiviteitsnummer.

Meer informatie vindt u hier: Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant in 2020

Declareer uw lidmaatschap van KBO-Brabant
Bent u aanvullend verzekerd bij VGZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het lidmaatschap van KBO-Brabant  vergoed tot een maximum van 25 euro.
Lees hier hoe u een declaratie kunt indienen.

‘Eindelijk duidelijke informatie’
‘Er bleek geen addertje te zijn!’
‘Alles werd voor me geregeld’
‘Het scheelt echt veel geld’

Energie

Onze partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variabele en vaste stroom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Energiebesteding. Hier nemen ze de tijd voor u en regelen ze alles.

Informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, (085) 486 33 63

Rijbewijskeuring

Als u de leeftijd van 75 hebt bereikt en uw rijbewijs moet verlengen, moet u een medische keuring ondergaan – en dat vervolgens elke vijf jaar.

Klik deze lijst voor keuringsinstellingen die een aantrekkelijk tarief hanteren.

Webshop

Via onze webshop Ons ledenvoordeel profiteert u van de meest uiteenlopende aanbiedingen: van een mobiliteitstrainer tot batterijen voor uw hoorapparaat, en van voordelig bellen tot leuke uitjes. Bent u niet thuis op internet? In ons ledenmagazine ‘Ons’ staan maandelijks mooie aanbiedingen, en telefonisch bestellen kan ook!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste aanbiedingen, abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief: klik hier.

Meer informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, (085) 486 33 63.