Zorgverzekering exclusief voor leden

Als lid van onze vereniging krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. U heeft daarvoor uw lidmaatschapsnummer nodig (dat staat op uw ledenpas) en het collectiviteitsnummer.

Meer informatie vindt u hier: Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant in 2020

Wij hebben geen collectiviteitsafspraken meer met andere verzekeringen. Hebt u daar in voorgaande jaren een verzekering afgesloten, dan hebt u voor 2020 van hen vanzelf een nieuw aanbod gekregen. U kunt zelf beoordelen of dat nog steeds aan uw eisen voldoet en of het voordelig is. Zo niet, dan kunt u altijd overstappen naar een andere maatschappij. Het kan zijn dat toch nog steeds een collectiviteitskorting geldt. Neem daarvoor contact op met uw verzekeraar.

‘Eindelijk duidelijke informatie’
‘Er bleek geen addertje te zijn!’
‘Alles werd voor me geregeld’
‘Het scheelt echt veel geld’

Energie

Onze partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variabele en vaste stroom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Energiebesteding. Hier nemen ze de tijd voor u en regelen ze alles.

Informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, (085) 486 33 63

Rijbewijskeuring

Als u de leeftijd van 75 hebt bereikt en uw rijbewijs moet verlengen, moet u een medische keuring ondergaan – en dat vervolgens elke vijf jaar. De kosten van zo’n keuring variëren van € 45,-  tot het officiële landelijke tarief van € 76,60. Als lid van onze vereniging krijgt u op verschillende locaties korting op uw rijbewijskeuring. De prijs ligt dan rond € 30,-.

Klik hier voor een lijst van rijbewijskeuringsartsen bij wie u korting krijgt.

Webshop

Via onze webshop Ons ledenvoordeel profiteert u van de meest uiteenlopende aanbiedingen: van een mobiliteitstrainer tot batterijen voor uw hoorapparaat, en van voordelig bellen tot leuke uitjes. Bent u niet thuis op internet? In ons ledenmagazine ‘Ons’ staan maandelijks mooie aanbiedingen, en telefonisch bestellen kan ook!

Meer informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, (085) 486 33 63