Zorgverzekering VGZ exclusief voor leden

Als lid van onze vereniging krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. U heeft daarvoor uw lidmaatschapsnummer nodig (dat staat op uw ledenpas) en het collectiviteitsnummer.

Informatie over de periode 2020
Meer informatie vindt u op dit document: Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant in 2020

Informatie over de periode 2021
Klik hier naar de website van VGZ over de kortingen voor 2021.

Declareer uw lidmaatschap van KBO-Brabant in 2020 en 2021!
Bent u aanvullend verzekerd bij VGZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het lidmaatschap van KBO-Brabant vergoed tot een maximum van 25 euro. Ook in 2021 geldt dit weer!

Declareren lidmaatschap in 2020
Lees hier hoe u voor 2020 nog een declaratie kunt indienen.

Declareren lidmaatschap in 2021
Ga hier naar de pagina over 2021. U kunt pas ná 1 januari een declaratie indienen. Op 1 januari 2021 zullen wij op die pagina een link plaatsen voor een formulier dat u daarvoor nodig heeft.

Collectiviteitskorting Centraal Beheer voor leden van KBO-Brabant

De Koepel Gepensioneerden heeft voor de aangesloten ledenverenigingen aantrekkelijke afspraken gemaakt met Centraal Beheer voor collectiviteitskorting op verzekeringen. Hoe groter de ledenvereniging, hoe hoger de korting. KBO-Brabant is de grootste ledenvereniging van de Koepel Gepensioneerden en voor onze leden liggen de kortingen daarom op het hoogste niveau. Deze gelden ook voor uw bestaande verzekeringen bij Centraal Beheer.

De kortingen voor leden van KBO-Brabant bedragen in 2021:

Vervoer

• Auto 10% korting
  • Motor 10% korting
  • Camper 5% korting
  • Caravan 5% korting

Wonen

• Opstal 8% korting
  • Inboedel 8% korting
  • Kostbaarheden buitenshuis 8% korting
  • Aansprakelijkheid 8% korting
  • Ongevallen 8% korting

Diverse

• Rechtsbijstand 5% korting
  • Doorlopende Reisverzekering 5% korting
  • Bootverzekering (pleziervaartuig) 5% korting

Momenteel wordt op de website van Centraal Beheer een speciale kortingspagina gemaakt voor leden van KBO-Brabant. Deze zal naar verwachting medio december 2020 gereed zijn. Houd daarom deze pagina in de gaten voor de link naar de speciale website van Centraal Beheer en het nummer van KBO-Brabant dat u nodig hebt om de korting te verkrijgen.

Let op! Centraal Beheer spreekt niet van collectiviteitsnummer maar van werkgeversnummer.

Mantelzorgvergoedingen

Mantelzorger of niet? Doe de test
Zorgt u intensief voor uw partner, familielid of vriend? Dan bent u misschien mantelzorger zonder dat u dat weet. Mantelzorgers kunnen vaak gebruikmaken van extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor vervangende mantelzorg als u even wil opladen. Of een mantelzorgmakelaar die u helpt met administratie. Twijfelt u of u mantelzorger bent? Doe dan de mantelzorgtest bij VGZ.

Doe nu de mantelzorgtest >

Ruime vergoedingen voor mantelzorgers via VGZ
VGZ biedt mantelzorgers graag de helpende hand. Bent u aanvullend verzekerd via KBO-Brabant? Dan ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u tot € 1.000 vergoeding voor de mantelzorgmakelaar die u helpt met regelwerk. Wilt u alle voordelen inzien van de collectieve zorgverzekering via KBO-Brabant?

Bekijk alle voordelen van VGZ >

Er bleek geen addertje te zijn!

Alles werd voor me geregeld

Het scheelt echt veel geld

Energie

Onze partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variabele en vaste stroom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Energiebesteding. Hier nemen ze de tijd voor u en regelen ze alles.

Informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, 085 – 486 33 63

Rijbewijskeuring

Als u de leeftijd van 75 hebt bereikt en uw rijbewijs moet verlengen, moet u een medische keuring ondergaan – en dat vervolgens elke vijf jaar.

Klik op deze lijst voor keuringsinstellingen die een aantrekkelijk tarief hanteren.

Webshop

Via onze webshop Ons ledenvoordeel profiteert u van de meest uiteenlopende aanbiedingen: van een mobiliteitstrainer tot batterijen voor uw hoorapparaat, en van voordelig bellen tot leuke uitjes. Bent u niet thuis op internet? In ons ledenmagazine ‘Ons’ staan maandelijks mooie aanbiedingen, en telefonisch bestellen kan ook!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste aanbiedingen, abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief: klik hier. Als u dat nú doet, maakt u kans op mooie prijzen met het prijzenfestival ter ere van het 10-jarig jubileum van ledenmagazine de Ons.

Klik hier voor het prijzenfestival.

Meer informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl, 085 – 486 33 63.