16 maart 2023

Bijeenkomst Senioren & Veiligheid

Bijeenkomst Senioren en Veiligheid 2023

Op 13 april in Breda. Komt u ook?

   

Ook dit jaar organiseert het Ministerie van Justitie en Veiligheid in de maand april de campagne Senioren en Veiligheid. In een gevarieerd programma worden veel voorkomende manieren van (digitale) fraude en oplichting over het voetlicht gebracht. Dit is nodig omdat criminelen steeds meer en nieuwe methodes ontwikkelen om mensen geld afhandig te maken. U krijgt concrete tips, niet alleen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt, maar ook over hoe te handelen als u slachtoffer bent geworden. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Daarom nodigen wij u graag uit om een van de bijeenkomsten bij te wonen die in Nederland worden gehouden: in Brabant is dat in Breda, op donderdag 13 april in het Chassé Theater.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u een bevestiging. Ongeveer een week vooraf aan de bijeenkomst ontvangt u per e-mail het volledige programma.

Alvast een tipje van de sluier: Catherine Keyl is presentatrice, eerste locoburgemeester en wethouder van onder andere Veiligheid in de gemeente Breda, Boaz Adank, opent de bijeenkomst en bekende Nederlanders als Sybren van der Velden (Opsporing Verzocht) zullen u informeren over de laatste ontwikkelingen.

Komt u ook? U bent van harte welkom!
Hieronder vindt u meer informatie over de bijeenkomst in Breda:

  • Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, 4811DK Breda
  • Datum: donderdag 13 april
  • Inloop: vanaf 13.30 uur
  • Start: 14.00 uur
  • Einde: 16.30 uur
  • Buiten de theaterzaal staan standjes van diverse organisaties (waaronder KBO-Brabant)
  • Entree: gratis

Georganiseerd door:
Ministerie van Justitie en Veiligheid, politie, gemeente Breda en KBO-Brabant.

Voor meer informatie over de bijeenkomst in Breda, neem contact op met Edith Mostert, via e-mail: emostert@kbo-brabant.nl of via telefoonnummer 073 – 644 40 66.

Voor opgeven in Breda: klik hier. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox. Inmiddels is opgeven niet meer mogelijk, het maximum is bereikt.

Andere bijeenkomsten bijwonen buiten Brabant?
Dat kan in: Wijk bij Duurstede (11 april), Gouda (18 april) en Amsterdam (26 april). Meer info en aanmelden voor een van die bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar e-mailadres: highimpactcrimes@minjenv.nl onder vermelding van: Bijeenkomst Senioren en Veiligheid en dan de gewenste locatie.