28 juni 2024

Vitaliteitsdagen in ‘Gouden Jaren’ van De Telegraaf

In de speciale bijlage ‘Gouden Jaren’ van ochtendkrant De Telegraaf vertelde KBO-Brabant over de Vitaliteitsdagen die in heel de provincie georganiseerd worden.

Vitaal blijven en gezond ouder worden, dat wil iedereen. Daar hoef je geen bijzondere dingen voor te doen, maar helemaal vanzelf gaat het zeker niet. Je moet in ieder geval weloverwogen bezig zijn met je gezondheid, en weten wat je wel en beter niet kunt doen. KBO-Brabant wil ouderen bewust maken van hun gezondheid. Op diverse plekken in de provincie organiseert de vereniging samen met zijn afdelingen en lokale zorgaanbieders Vitaliteitsdagen. Op zo’n dag krijgen de deelnemers aan de hand van tests, metingen en gesprekken inzicht in hun gezondheid. Er wordt tijdens deze dagen niet gefocust op de beperkingen maar op wat de senioren nog wél kunnen, en hoe ze dat kunnen verbeteren.

In de uitgave ‘Gouden Jaren’ die bijgesloten is bij De Telegraaf werd ruim aandacht besteed aan deze Vitaliteitsdagen. Benieuwd naar het artikel? Lees het via deze link: klik hier.

Vitaal blijven: werk aan de winkel

Via de socials kunt u deelnemen aan de conversatie via de hashtag #goudenjaren