25 januari 2023

Omgaan met hartfalen

Heeft u te maken met hartfalen? We begrijpen dat er dan veel op u af kan komen. En dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld wat dit betekent voor uw dagelijks leven. Dan kan het fijn zijn om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben.

Een gids, die met u meedenkt en u helpt om opnieuw uw weg te vinden als u weer thuis bent. KBO-Brabant, patiëntenvereniging Harteraad en de ziekenhuizen CWZ, Catharina, Máxima Medisch Centrum bieden u samen met zorgverzekeraar VGZ een half jaar gratis extra ondersteuning. Want we helpen u graag om zo goed mogelijk met deze chronische aandoening te leven.

Uw persoonlijke gids als aanvulling op uw behandeltraject
U kunt zich nu aanmelden om kennis te maken met deze nieuwe service: uw persoonlijke gids bij hartfalen. De persoonlijke gids is een ervaren adviseur van VGZ die u een half jaar lang helpt bij het leren omgaan met uw hartfalen in het dagelijks leven. Daarvoor spreekt u elkaar vier keer telefonisch of, als u dat liever wil, op kantoor van VGZ in Eindhoven. Uw gids zorgt ervoor dat u de informatie krijgt die past bij uw wensen en doelen.

De persoonlijke gids bij hartfalen is een nieuwe service. Gratis voor iedereen met hartfalen die woont in een ruime regio rond Eindhoven en Nijmegen. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent. Want gezondheid is voor iedereen.

Interesse?
Kijk voor meer informatie:

  • naar deze Flyer – Persoonlijke gids bij hartfalen
  • op vgz.nl/persoonlijkegids
  • bel naar VGZ op het speciale nummer (088) 131 16 80. Op dit telefoonnummer zitten we voor u klaar op woensdagmiddagen en vrijdagmiddagen. Belt u op een ander moment en laat u uw telefoonnummer achter? Dan bellen we u terug. Goed om te weten: we gaan bij VGZ natuurlijk zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om.

Meld u vóór 28 februari aan
Heeft u behoefte aan gratis extra ondersteuning bij hartfalen? Laat het de persoonlijke gidsen van VGZ weten vóór 28 februari 2023. Uw aanmelding zien we graag tegemoet via vgz.nl/persoonlijkegids of via (088) 131 16 80.