31 juli 2023

Hulp bij samen zelf bouwen

Van plan om samen met een groep ouderen een CPO-project te starten? Of bent u al bezig, maar heeft u vragen over Samen Zelfbouwen? Dan helpt Rabobank je verder. Dit geldt alleen in het werkgebied van Rabobank Oost-Brabant.

Hoe doet de Rabobank dat?

 • Deskundig advies via de CPO-desk
  De CPO-desk is hét aanspreekpunt voor alle CPO-projecten in onze regio. Of je nu in de opstartfase zit of al op weg bent. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je verder met hun kennis, kunde én hun netwerk. Zodat jij snel verder kunt met het bouwen van je droomwoning.
 • Rabo Ontwikkelbijdrage voor Collectieve Woonvormen
  Voordat CPO-plannen definitief zijn, moet er al veel tijd en geld geïnvesteerd worden. Om CPO-projecten een vliegende start te bieden, is er de Rabo Ontwikkelbijdrage voor Collectieve Woonvormen. Een bedrag van maximaal € 5.000 voor de opstartfase.
 • CrowdBuilding
  Rabobank is partner van het platform CrowdBuilding; dé online ontmoetingsplek voor CPO-projecten. Naast informatie en inspiratie over Samen Zelfbouwen, zijn er ook voorbeeldprojecten en beschikbare bouwgrond te vinden. Verder bestaat er de mogelijkheid om je aan te melden voor een bestaand project óf er zelf een te starten.
 • Gratis vergaderplek
  Samen Zelfbouwen betekent veel beslissingen nemen. En dus ook regelmatig vergaderen. Rabobank in Oost-Brabant biedt gratis vergaderruimtes aan, inclusief bijbehorende faciliteiten én koffie en thee.

Hulp van de Rabobank bij een CPO-project is alleen beschikbaar in de gemeenten Asten, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Grave, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over de dienstverlening van Rabobank Oost-Brabant met betrekking tot Samen Zelfbouwen? In ons online magazine vertellen we u hier graag meer over. En u kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de adviseurs van de CPO-desk: cooperatiefbouwen.OBR@rabobank.nl