20 januari 2021

Pas op: oplichting corona

KBO-Brabant is bezorgd en verontwaardigd! Oplichters maken nu ook misbruik van de wens van veel senioren om zo snel mogelijk in aanmerking te komen voor vaccinatie tegen het coronavirus. Zij worden benaderd (gebeld) uit naam van een instelling (bijvoorbeeld de GGD) om een afspraak te maken voor vaccinatie. Daarvoor moeten zij via Whatsapp een bedrag overmaken. Dat bedrag krijgen zij volgens de beller terug van de verzekering. Dit is helemaal niet waar.

Maak geen geld over. De vaccinatie tegen het covid virus is gratis!! U krijgt altijd een uitnodigingsbrief voor COVID-vaccinatie.

 

Klik hier  voor een duidelijk artikel  hierover in het Eindhovens Dagblad met het verhaal van een slachtoffer. Heeft u vragen? Bel ons op 073 – 644 40 66. Of vul een formulier in om terug gebeld te worden, informatie daarover vindt u op een aparte pagina op onze website over fraude: klik hier.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.