Ontmoeting

Ontmoeting ligt bij ons aan de basis van alles! Gezelligheid staat daarbij voorop.

Belangenbehartiging

Met circa 120.000 leden zijn we een serieuze en sterke gesprekspartner voor overheden en andere instanties.

Zingeving

Aandacht geven aan elkaar - dat vinden wij heel belangrijk.

Vrijwilligerswerk

Er is zoveel bij ons te halen en te brengen! Zo hebben we eigen belastinginvullers, cliëntondersteuners, webmasters en veel meer!.

Hulp en advies

Onsmagazine.nl

Heel veel interessante artikelen uit Ons ledenmagazine zijn nu ook digitaal op een website te lezen waar en wanneer u maar wilt!

Rapport Anders leven en zorgen

Rapport Anders leven en zorgen van de Raad Volksgezondheid en Samenleving is verschenen. In samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties in de zorg hebben wij hierop gereageerd.

Neem pensioenexperts serieus!

Claimstichting Pensioen, KBO-Brabant, KBO Noord-Holland, Omroep MAX en NBP dringen in gesprekken met Tweede Kamerleden aan op herbezinning en zorgvuldigheid bij behandeling Wet Toekomst Pensioenen.

Samen sterker

Korte weergave van onze actuele activtiteiten op het terrein van pensioenen, samen met andere partijen.

Hulp en advies

Professionele vrijwilligers staan voor u klaar om u verder te helpen, bel ons gerust! Bekijk hier de mogelijkheden.

Overal in Brabant

Onze 280 Afdelingen dragen bij aan een plezierig leefklimaat in wijk of dorp. Samen met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat het goed toeven is in Brabant.

Vind de KBO bij u in de buurt

Zoek op naam, adres of postcode.